Inici

Esdeveniments

Tecnologies innovadores i materials avançats en motles i plàstics

SAMT-SUDOEAIJU, líder del projecte SAMT SUDOE en el qual participa IVACE, organitza el 27 de juny en la seua seu d'Ibi la jornada 'Tecnologies innovadores i materials avançats en motles i plàstics', en la qual s'exposarà la situació de la fabricació additiva a Europa i s'aprofundirà en les tecnologies de fabricació additiva i materials avançats i les seues possibilitats d'ús en el sector del motle i el plàstic.

Llegeix més...

Internacionalitza les teues vendes amb un nou concepte de màrqueting digital

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial - IVACE, organitza el 26 de juny, una jornada sobre les últimes estratègies i tàctiques de màrqueting digital internacional, funnels de venda i trànsit d'ecommerce.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

Congrés Internacional d'Agents Comercials

Agentes ComercialesLa directora general d'Internacionalització. Mª Dolores Parra ha participat en la 66th IUCAB Annual Delegates Meeting celebrada recentment a València. (14-6-2019)

Llegeix més...

L'Ivace concedeix 1,8 milions d'euros per a modernitzar 23 polígons industrials de L'Horta en 2019

almussafes ampliación con navesIvace Parcs Empresariales, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit  1,8 milions d’euros en ajudes per a millorar 23 polígons industrials de 15 municipis de les comarques de L'Horta Nord, L'Horta Oest i L'Horta Sud en 2019. (9-6-2019)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

València en la fase final per a ser designada Capital Mundial del Disseny 2022

2022La World Design Organization (WDO) amb seu a Quebec (el Canadà), ha anunciat que València i Bangalore (l'Índia) seran les ciutats finalistes que competiran per ser triades Capital Mundial de Disseny 2022. València competirà amb una candidatura que porta per lema "El disseny mediterrani de València. Disseny per al canvi, disseny per als sentits". El jurat ha valorat molt positivament el “estat de maduresa del disseny valencià” per a aquesta selecció.

Llegeix més...

IVACE participa en el Fòrum Mundial d'Economia Circular que se celebra a Hèlsinki.

Durant el Fòrum, IVACE representarà també a l'Associació Espanyola d'Agències de Desenvolupament Regional (Fòrum ADR), ja que és responsable de la seua Secretaria General.

Llegeix més...