Inici

Esdeveniments

Focus Pyme y Emprendimiento Bioeconomía

focusbioeconomiaEl 12 de diciembre, en la sede de la CEV en Valencia, se celebra el encuentro empresarial Focus Pyme y Emprendimiento Bioeconomía. La Bioeconomía, según la Unión Europea, se define como "la producción de recursos biológicos renovables y la conversión de estos recursos y los flujos de residuos en productos de valor añadido, tales como alimentos, piensos, productos de base biológica y bioenergía”.

Llegeix més...

Jornada Oportunitats en eficiència energètica

IVACE participa en la jornada Oportunitats en eficiència energètica que organitzen la Federació Empresarial de l'Alcoià i el Comtat - FEDAC i l'Ajuntament d'Alcoi el 5 de desembre dirigida a posar en valor les oportunitats que ofereixen les energies renovables i l'eficiència energètica.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

Rafa Climent: “La clau per a continuar avançant és que empreses, entitats i administracions vegem la bioeconomía com un model de negoci”

Foto Nota BioeconomíaEl conseller de Economía Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha inaugurat l'ultime trobada Focus Pime i Emprenedoria de 2019 que la seua temàtica gira entorn de la bioeconomía (12-12-2019)

Llegeix més...

Ivace Internacional convoca 70 beques remunerades d'especialització en internacionalització

Ivace Internacional ha publicat la convocatòria de les Beques Ivace Exterior, les beques d'especialització en internacionalització dirigides a persones menors de 30 anys amb titulació universitària de grau superior (4-12-2019)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Premi ARLEM 2020 per a joves emprenedores i emprenedors del Mediterrani

arlem-logo-30pL'Assemblea de Cooperació Euromediterrània (ARLEM) de la qual forma part la Comunitat Valenciana, ha convocat una nova edició de "l'ARLEM Award 2020 - Young local entrepreneurship in the Mediterranean". La presentació de candidatures finalitza el 31 d'octubre.

Llegeix més...