Ivace
Convocatòria Europea: ACTIVAGE Project

ActivageEl projecte ACTIVAGE és una iniciativa finançada per la UE dins del Programa Marque Horitzó 2020, i el seu principal objectiu és desenvolupar proves de l'impacte positiu de les tecnologies i solucions basades en IoT per a millorar la qualitat de vida, la salut i l'autonomia de les persones majors.(Fins al 31 d'octubre de 2018 a les 17:00)

Llegeix més...
 
Information Days HORIZON 2020

InformationDaysH2020IVACE assistix a les sessions informatives organitzades per la Comissió Europea sobre les seues pròximes convocatòries en matèria d'Acció Climàtica, Medi ambient, Eficiència de Recursos i Matèries Primeres.

Llegeix més...
 
1ª Convocatoria CloudiFacturing

19-CloudiInsomnia, Digital Innovation Hub de la Unió Europea, ha anunciat el llançament de la 1ª convocatòria d'experiments CloudiFacturing dirigida a finançar projectes innovadors de Cloud de pimes manufactureres, que volen afrontar el repte de la digitalització i cerquen finançament. La convocatòria romandrà oberta de l'1 de juliol al 30 de setembre de 2018.

Llegeix més...
 
I Concurs Smart Finance

18-SudoePensant en les pimes i emprenedors amb necessitat de finançament per a créixer, la iniciativa europea Smart Finance convoca la primera edició del Concurs Smart Finance, dirigit a empreses constituïdes entre 2008 i 2016 que hagen innovat en qualsevol àmbit i que necessiten finançament per a un nou projecte. Candidatures fins al 12 de setembre.

Llegeix més...
 
Índex Global d'Innovació 2018


GII-imagenEl Global Innovation Index 2018 proporciona mètriques detallades sobre el rendiment d'innovació de 126 països i economies de tot el món. Els seus 80 indicadors exploren una visió àmplia de la innovació, inclòs l'entorn polític, l'educació, la infraestructura i la sofisticació empresarial.

Llegeix més...