Eventos
Jornades presentació programes energia 2018

Presentacion programas imagenDurant el mes de març l'IVACE va a realitzar tres jornades de presentació dels programes d'ajudes i de finançament que l'institut posa en 2018 a la disposició de les empreses i les entitats, per a recolzar projectes d'eficiència energètica en la indústria i els edificis terciaris, mobilitat sostenible, autoconsum i energies renovables i biocarburants.

Llegeix més...
 
Oportunitats de finançament 2018 per al Sector Químic

15196469515a93f8e7e0eb4307551650IVACE participa en la jornada que organitzen CÀMERA VALÈNCIA, REDIT i QUIMACOVA, amb el suport de EEN SEIMED, el 9 de març, dirigida a les empreses del sector químic i afins, i durant la qual s'exposaran les novetats del Pla de R+D+i empresarial 2018 de l'IVACE, així com les diferents línies de suport de CDTI.

Llegeix més...
 
Jornada: Línia d'incentius de R+D+I

IVACE organitza juntament amb AIJU el 12 de març a Ibi, una jornada per a informar sobre les principals novetats de les convocatòries dels programes d'ajudes d'IVACE a la R+D+I empresarial de 2018, respondre a possibles consultes dels assistents i arreplegar suggeriments per a futures convocatòries.

Llegeix més...
 
L'instrument PIME d'Horitzó 2020

Agenda Instrumento Pyme AlicanteEl 2 de març l´IVACE en col·laboració amb IMPULSA ALACANT, l'agència de desenvolupament local de l'Ajuntament d'Alacant, organitza aquesta jornada per a donar a conèixer i al seu torn aprofundir en les novetats per a 2018-2020 sobre l'Instrument Pime d'H2020.

Llegeix més...
 
Noves línies d'ajudes per a la R+D+i

idi web 2El 27 de febrer IVACE participa en la jornada que organitza FEMPA, dirigida a empreses interessades a conèixer les últimes novetats quant a les Noves línies d'ajudes per a la R+D+i. Els interessats a entrevistar-se amb els ponents, hauran de sol·licitar-ho prèviament a l'organització.

Llegeix més...