Eventos
Próxims

València, 25 de setembre

Castelló de la Plana, 26 de setembre

Inscripció fins al 27 de setembre

 

PROGRAMA JORNADA AUTOCONSUMO IBIimagen

Ibi, 5 d'octubre

 
Empreses valencianes participaran en la primera edició de la Fira China International Import Export (CIIE)

Feria ShanghaiEmpreses de la Comunitat Valenciana participaran en el mes de novembre en la primera edició de la Fira China International Import Export (CIIE) amb el suport d'IVACE Internacional i ICEX Espanya Exportació i Inversions. El termini per a la presentació de sol·licituds s’obri el dia 5 de setembre i finalitzarà el dia 27 de setembre a les 13.00 hores o una vegada s’hagen cobert les 12 sol·licituds d’ajuda aprovades per la Cambra de Comerç de València.

Llegeix més...
 
II Congrés Indústria 4.0

logo entidades colaboradoras II Congreso Industria 4.0L´IVACE, com a entitat col·laboradora en la difusió d'un dels majors esdeveniments 4.0, assistirà el pròxim 26 de setembre a l'II Congrés Indústria 4.0 organitzat pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme amb la col·laboració de l'Associació Espanyola per a la Qualitat (AEC).

Llegeix més...
 
Infoday Castelló: SME Instrument+FTI+FET Open

InfodayCS-26-9El 26 de setembre IVACE organitza a Castelló una jornada per a donar a conèixer les novetats per a 2018-2020 de l'Instrumente Pime d'H2020, subprograma que ha beneficiat ja a més de 70 pimes i startups de la Comunitat Valenciana amb més de 41 M. euros d'inversions.

Llegeix més...
 
Programa de creixement empresarial per a la pime

CrecEmpresarialLa Direcció general d'Indústria i de la PIME ha engegat la quarta convocatòria del Programa de Creixement Empresarial (sol.licituds fins al 21 de setembre).

Llegeix més...