Esdeveniments
Jornada La transformació digital del Màrqueting digital industrial

ipad-tablet-technology-touchEl pròxim dimarts, 19 de juny, organitzem una jornada sobre la Transformació digital del màrqueting digital industrial.  Les eines de màrqueting digital no afecten només als sectors de béns de consum. El sector industrial té molt que guanyar en incorporar estratègies de màrqueting digital a la seua estratègia comercial. Jornada gratuïta.

Llegeix més...
 
Ampliación de los plazos de ejecución y justificación del programa DIGITALIZA-CV (2)

Digitaliza-vS'han ampliat els terminis d'execució i justificació del programa DIGITALITZA-CV segons Resolució de 31/05/18 del president de l'IVACE per la qual s'adjudiquen les ajudes per a projectes de digitalització de pime (DIGITALITZA-CV) presentats a la convocatòria de 2017. Termini d'execució: fins al 31/12/18. Termini de justificació: fins al 4/02/19.

 

 
Focus Pime i Emprenedoria. Oportunitats Agroalimentàries

El 19 de juny se celebra a València, en la seu d'AINIA, la jornada Focus Pime i Emprenedoria. Oportunitats Agroalimentàries que tractarà sobre el paper de la biotecnologia en el sector agroalimentari i abordarà aspectes relatius a l'entorn competitiu des de la perspectiva biotecnològica, així com experiències basades en l'aplicació de la tecnologia per a diferenciar-se en el mercat.

Llegeix més...
 
XXVIII Fòrum Anual d'ADRs

foroadrIVACE participa en el XXVIII Fòrum Anual d'ADRs que se celebra a Santander els dies 12 i 13 de juny. IVACE és membre fundador de l'Associació Espanyola d'Agències de Desenvolupament Regional i en l'actualitat coordina la Secretaria General d'aquesta Associació.

Llegeix més...
 
VLCSOFTING - 4ª Edició

VLCSoftingL´IVACE col·labora en l'esdeveniment VLCSOFTING que organitza l'Institut Tecnològic d'Informàtica (ITI) el 12 de juny i que en aquesta quarta edició vol posar encara més en valor el poder del programari com a motor de la innovació.

Llegeix més...