Esdeveniments
Nous programes Red.es

digitalpymeEl 18 de gener IVACE organitza a València una jornada de presentació dels nous programes d'ajudes que Red.es -Entitat Pública Empresarial adscrita al Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital- ha publicat, amb l'objectiu d'impulsar la transformació digital de les pimes: “Assessors Digitals” i “Oficines de Transformació Digital”.

Llegeix més...
 
Beques d'especialització de l'IVACE
anuncio sin

El 19 de gener finalitza el termini per a les entitats que vulguen sol·licitar una persona becada amb les Beques IVACE E+E i el 26 de gener finalitza el termini per a les empreses que desitgen comptar amb una persona becada amb IVACE Exterior.

>>Més informació Beques IVACE 

 
Jornada Pla R+D+i Empresarial 2018 – Finançament adaptat a les empreses

JornadaITEIVACE i l'Institut Tecnològic de l'Energia organitzen el 12 de desembre la jornada R+D+i, Finançament adaptat a les empreses dirigit a pimes i grans empreses del sector energètic, per a informar sobre els instruments financers a l'abast de les empreses com a oportunitat per al desenvolupament tecnològic i la millora competitiva.

Llegeix més...
 
INFODAY H2020 Espai.

InfodayEspacioEl 5 de desembre IVACE organitza un Infoday dirigit a gestors de projectes, investigadors, empreses, i altres entitats interessades a participar en projectes europeus de R+D+i en la temàtica d'Espai.

Llegeix més...
 
SCALE UP arriba a València amb un pla exclusiu per a 10 empreses

scaleupés un Programa de la Comissió Europea de la Enterprise Europe Network, que lidera l'Institut Valencià de  Competitivitat Empresarial (IVACE) amb la col·laboració del Centre Europeu d'empreses Innovadores (CEEI) de València amb la finalitat d'augmentar la competitivitat de les PIME de la Comunitat.

Llegeix més...