INNOVACIOVALL'IVACE desenvolupa la seua activitat sota la premissa d'avançar en la transformació del model productiu de la Comunitat Valenciana, a través d'un sistema d'innovació que base la seua eficàcia en principis orientats a l'assoliment dels màxims resultats en l'àmbit de l'economia productiva.

En aquest escenari és clau oferir instruments que faciliten la inversió empresarial en R+D+i i potencien la col·laboració públic-privada, especialment, la col·laboració amb els centres tecnològics de la Comunitat Valenciana, com a generadors de coneixement i tecnologia d'alt valor afegit.

IVACE ofereix mesures de suport per a la millora de la competitivitat de les empreses de la Comunitat Valenciana, a través de la convocatòria de programes d'ajuda en matèria d'investigació industrial i desenvolupament experimental, d'innovació empresarial, de creixement d'empreses innovadores, així com de suport a la digitalització de pimes.

El Pla d'R+D i innovació empresarial és el marc de treball que recull les actuacions anteriors, sent les seues línies bàsiques les següents:

  • Una aposta per l'R+D individual i en cooperació, la innovació empresarial, la digitalització i la indústria 4.0, amb l'objectiu d'incrementar la inversió privada en I+D+i.
  • Establiment d'un marc estable de suport a les empreses, especialment a les PIME, amb una adequada segmentació de mesures, dinamitzador del territori i que contribuïsca a millorar la seua competitivitat.
  • Suport a l'activitat dels Centres Tecnològics de la Comunitat Valenciana per la seua rellevància com a agents per a promoure i facilitar la inversió privada en I+D+i, i per constituir un fòrum de participació empresarial
  • Emmarcat en l'Estratègia d'Especialització Intel·ligent de la Comunitat Valenciana, S3-CV, alhora que potenciant el retorn de fons europeus a través del Programa Operatiu FEDER.
  • Impulsor de serveis d'orientació, seguiment i acompanyament a les empreses, alhora que potenciant la seua complementarietat amb altres programes regionals, nacionals i europeus.
  • Contempla el mecanisme de subvenció amb intensitats d'ajuda escalonades en funció, entre altres aspectes, de la grandària d'empresa o del risc tecnològic associat als projectes.
  • Impulsor de la transformació de la nostra indústria cap al model 4.0 i del desenvolupament i especialització del sector avançat d'empreses tecnològiques i de béns d'equip (TEIC).

 

tel innovacionAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.