moratorianot-vL'Ivace va aprovar una moratòria en el pagament per a les persones titulars dels lloguers de les naus industrials del Parc Empresarial Nou Tollo d'Utiel i del cànon dels drets de superfície vigents als Parcs Empresarials que comercialitza. Aquest ajornament era aplicable en el període corresponent a la segona quinzena del mes de març i a les mensualitats d'abril, maig i juny de 2020.

Amb caràcter excepcional podia sol·licitar-se l'exempció de la renda del lloguer i els cànons del dret de superfície d'alguna o de totes aquestes mensualitats, quan s'haguera produït un tancament total de l'activitat o una reducció del 50% en la facturació mitjana del semestre anterior. Vegeu la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de la resolució per la qual s'adoptaven aquestes mesures.

 

Amb data 6 d'octubre 2020 (vegeu resolucions) l'Ivace ha concedit l'exempció en el pagament de la renda del lloguer a la totalitat de les pimes i persones autònomes arrendatàries de naus industrials del Parc Empresarial Nou Tollo d'Utiel que la van sol·licitar.

Aquesta exempció s'ha aprovat per a les naus 1, 3, 8, 9 i 10 de l'àrea industrial que comercialitza l'Ivace a Utiel. Així mateix, s'ha concedit una moratòria en el pagament de les quotes de lloguer en la nau industrial 2 del Parc Empresarial.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.