Inscripcions obertes per a la setena edició del Congrés Go Global

El Congrés Go Global, esdeveniment de referència per a l'impuls de la internacionalització de les pimes valencianes, organitzat per la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Internacional; les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana i ICEX España Exportació i Inversions, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), torna amb la seua setena edició de manera presencial, en Fira València, els dies 8 i 9 de novembre. La cita, que també podrà seguir-se en streaming, ja ha obert les seues inscripcions de manera gratuïta.

El Congrés Go Global persegueix ser un espai d'informació, assessorament i intercanvi d'experiències entorn de la internacionalització empresarial. A les conferències programades s'uneixen, un any més, les reunions amb la Xarxa Exterior de l'Ivace i la possibilitat de concertar trobades amb les empreses importadores convidades a l'esdeveniment.

En la present edició, les dues conferències plenàries posaran el focus en “La internacionalització digital. Reptes i solucions” i en el nou escenari internacional en la plenària “Competir en nous escenaris. Reptes i solucions”. A aquestes dues plenàries se sumaran una sèrie de conferències sobre temàtiques d'actualitat entorn de la digitalització empresarial, les oportunitats a Europa o el finançament internacional, així com la incorporació dels ODS en la internacionalització de les empreses.

Totes elles podran ser seguides per streaming per a aquelles empreses que no puguen desplaçar-se a Fira València.

Serà una edició que oferirà espais de diàlegs vinculats a diferents temàtiques amb l'objectiu de generar networking entre empreses tractores i empreses interessades en la matèria.

Les empreses interessades poden realitzar ja la seua inscripció de manera gratuïta a través de la web oficial

 

 

Us donem la benvinguda al VII #CongrésGoGlobal!

 

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.