Programa intensiu d'acceleració, per a impulsar l'escalabilitat dels models de negoci de joves pimes innovadores amb alt potencial de creixement.

SCALE UP és un Programa de la Comissió Europea de l'Enterprise Europe Network, que lidera l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb la col·laboració del Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València, amb la finalitat d'augmentar la competitivitat de les Pimes de la Comunitat Valenciana.

EEN SEIMED convoca cada any una edició d'aquest programa i selecciona 10 empreses innovadores de recent creació amb gran potencial de creixement i ambició empresarial d'expandir-se a nivell internacional, i a través de sessions de training i mentoring amb grans experts i professionals especialitzats en empreses en fase d'expansió, reben assessorament per a dissenyar i posar en pràctica el seu SCALE UPlan.

>> Presentació de candidatures a la 4a edició del programa, fins al 6 d'abril 2021

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.