Logo SAMT SUDOEDifusió de la Fabricació Additiva (FA) i de les tecnologies dels materials avançats amb la finalitat de promoure les tecnologies clau genèriques KET (Key Enabling Technologies) en la indústria del plàstic i motles en el territori del SUDOE.


SAMT SUDOE persegueix la creació de xarxes i vincles entre empreses, centres d'I+D, educació superior, organismes públics per a promoure noves tecnologies KET dins de l'espai SUDOE.

Les tecnologies KET de fabricació additiva (impressió 3D) i materials avançats seran el focus del projecte amb la finalitat d'impulsar sistemes de producció avançats, nanotecnologia i nous materials.

Aquestes KET es transfereixen a les indústries del plàstic i motle, indústries tecnològiques arrelades en l'espai SUDOE que treballen en una àmplia gamma de sectors, com l'automoció, salut, indústria creativa, tèxtil, calçat i béns de consum.

El sector del plàstic i motle de l'espai SUDOE s'enfronta a diversos problemes comuns que minven la seua capacitat de competir globalment: dificultats per a involucrar-se en activitats I+D, problemes per a incorporar innovacions desenvolupades en Universitats o centres I+D, dificultats en l'actualització de tecnologia i en el desenvolupament de competències del personal.

Aquest projecte respon als desafiaments regionals i permeta aconseguir els seus objectius reunint un grup destacable d'organismes amb coneixement i experiència en la fabricació additiva i les tecnologies de plàstics i motles.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.