La Comunitat Valenciana, a través de l'IVACE, col·labora amb Europa en el desenvolupament d'accions estratègiques i en l'engegada de línies d'acció que lluiten contra el canvi climàtic, mitjançant la participació en un dels grups de treball -Climate KIC- supervisat per l'Institut Europeu per a la Tecnologia i la Innovació per a reduir les emissions de CO2 a través de diferents iniciatives legislatives, polítiques aplicades al transport, al suport d'energies alternatives i sobretot en camps com la formació, emprenedoria, tecnologia, recerca i empresa.

Aquesta iniciativa es va a convertir encara més en un dels eixos prioritaris de la Unió Europea i atendrà a l'impuls de polítiques mediambientals i a l'engegada de línies d'acció que lluiten contra el canvi climàtic i específicament contra les emissions carbòniques.

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE és, juntament amb altres cinc regions europees i entitats acadèmiques i empresarials d'Europa, soci de Climate KIC.

Aquesta condició li permet utilitzar fons d'aquesta KIC per a complementar el finançament de quantes línies d'actuació pròpies de suport a la innovació contemplen entre els seus objectius de forma parcial o total, la consecució de millores en matèria de canvi climàtic i en concret de la baixa emissió carbònica.

L'obtenció de fons dins de la Climate KIC per part d'IVACE serà creixent en la mesura que l'institut plantege actuacions l'eficàcia de les quals vaja quedant demostrada.

La participació de l'IVACE en aquest grup consistirà en el desenvolupament d'accions estratègiques de R+D en matèria d'energia i canvi climàtic “accions de gran transcendència per a la societat valenciana ja que el canvi climàtic pot tenir un gran impacte en afectar a sectors de gran importància econòmica per a la Comunitat Valenciana com són l'agricultura i el turisme”.

Per a Climate-KIC el concepte d'innovació ha d'anar lligat necessàriament al de baixa emissió carbònica, fins al punt de convertir-se en un requisit excloent d'aquest concepte.


>> Més informació

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.