LOGO PROGRAMA COMPETE INLa Comunitat Valenciana, a través de l'IVACE, ha sigut seleccionada per la Comissió Europea per a l'intercanvi de bones pràctiques en internacionalització en el marc del programa COMPETEIX IN.

Les regions seleccionades juntament amb la Comunitat Valenciana han sigut la Municipality of Reggio Emilia (Itàlia), Emilia-Romagna Region (Itàlia), Municipality of Gavle (Suècia), Wakefield Metropolitan District Council (Regne Unit), Wielkopolska Region (Polònia) i Upper Silesia (Polònia).

La primera fase del programa té una durada de tres anys, durant els quals es realitzaran reunions periòdiques per a l'intercanvi i coneixement de les diferents polítiques de suport a la internacionalització. En una segona fase, de dos anys de durada, s'han d'implementar les pràctiques més beneficioses per a les empreses de cadascuna de les regions. Aquesta part comptarà amb fons FEDER per a la implementació.

Per a engegar el projecte es va a constituir un grup de treball en el qual es debatran les bones pràctiques que poden ser més interessants per a aquest projecte.

INTERREG

INTERREG és un programa europeu que el seu objectiu és millorar, a través de l'intercanvi d'experiències i bones pràctiques, l'eficàcia de les polítiques de desenvolupament regional. Se centra en la identificació, anàlisi i, en determinades condicions, la transferència de bones pràctiques. El grup objectiu del programa són les autoritats públiques regionals i locals, ja que aquests organismes són els responsables de les polítiques regionals i locals.

>> Informació programa

feder2

 

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.