SeimedEnterprise Europe Network és la major xarxa de suport a la PIME que existix a Europa i la seua missió és impulsar la competitivitat de les pimes europees mijançant la internacionalització, la transferència de tecnologia i l'accés al finançament. La Xarxa oferix informació i assessorament a les PIME a fi que aprofiten al màxim aquelles oportunitats de negoci que els brinda la Unió Europea.
 


La xarxa s'estén per cinquanta països, i formen part de la mateixa prop de sis-cents organismes i més de tres mil experts. SEIMED és la part de la Xarxa Enterprise Europe Network que oferix els seus serveis a les xicotetes i mitjanes empreses de la Comunitat Valenciana i la regió de Múrcia.

El consorci SEIMED el lidera l'Institut de Competitivitat Empresarial, IVACE, i formen part del mateix l'IVACE, l'Institut de Foment de Múrcia, la Xarxa d'Instituts de la Comunitat Valenciana, el centre tecnològic Ainia, la Universitat d'Alacant, la Cambra de València, el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, la Confederació Empresarial de la província d'Alacant i la Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.