DG RTD CCRI Fellows 1

 

Iniciativa llançada en 2022 per la Direcció General d'Investigació i Innovació de la Comissió Europea com a part del Pla d'Acció 2020 per a l'Economia Circular de la UE. Contribueix als objectius polítics del Pacte Verd Europeu i a l'Estratègia de Bioeconomia de la UE i està secundada per Horitzó Europa. Es dirigeix específicament a les ciutats i regions de la UE, i les secunda en la millora de la circularitat en els seus sectors econòmics, cadenes de valor i serveis. Té com a objectiu fer costat a la transició verda d'Europa impulsant la circularitat a nivell local i regional. Es tracta d'un pla de col·laboració i suport singular per a les entitats interessades.

Al setembre de 2022, es van seleccionar un total de 12 pilots i 25 participants (fellows) entre ciutats i regions de 18 països de tota Europa. La Comunitat Valenciana, representada per l'IVACE, és una de les regions participants seleccionades per a formar part de la CCRI.

Objectius:

• Consolidar la posició de la Comunitat Valenciana com a líder en economia circular
• Aprofitar l'experiència d'altres membres de la iniciativa per a millorar les nostres pròpies polítiques i estratègies en matèria d'economia circular
• Fomentar la cooperació entre empreses i organismes

Estem oberts a la col·laboració amb altres regions per a compartir les nostres experiències en economia circular i treballar junts en el desenvolupament de projectes de circularitat a escala local i regional.

>> Més informació

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.