Centros de ExcelenciaPer Centres d'Excel·lència es coneix a l'Associació de Centres Promotors de l'Excel·lència, pertanyents a tota Espanya, entre els quals es troba l'IVACE.

El seu principal objectiu és unir els esforços que s'estan realitzant en diferents Comunitats Autònomes, per a potenciar, de manera conjunta i coordinada entre els seus associats, el desenvolupament de la cultura de la qualitat, la innovació i l'excel·lència en la gestió empresarial del nostre país.

Entre les activitats de l'associació figuren les convocatòries anuals dels Premis CEX que tenen el propòsit de contribuir a l'intercanvi de bones pràctiques de gestió entre les empreses i altres organitzacions, i els Premis QIA, una competició internacional per a destacar projectes innovadors en empreses i organitzacions.

 

 

cotec IVACE és membre de la Fundació Cotec per a la innovació, una organització privada sense ànim de lucre constituïda en 1992, la missió del qual és promoure la innovació com a motor de desenvolupament econòmic i social. Cotec compta amb prop de 90 patrons, entre empreses privades i administracions dels àmbits regional i local. S. M. el Rei Felip VI és el President d'Honor. Des de 2001 existeix a més Cotec Itàlia, i des de 2003, Cotec Portugal, que confereixen un caràcter internacional a l'impuls a la innovació que promou Cotec.

Cotec publica cada any des de 1996 l'Informe Cotec que reflecteix la situació de la I+D+I a Espanya, a través de l'anàlisi dels principals indicadors nacionals, autonòmics i internacionals.

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.