Foto Panel NO EnergíaL’Institut Valencià de Competitivitat i Innovació (Ivace+i), dependent de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha aprovat en comissió d’avaluació laconcessió de 4,7 milions d’euros per a donar suport a un lot de 360 projectes d’autoconsum en empreses del sector servicis de la Comunitat Valenciana (10-4-24)

WechatIMG605Deu cellers de la Comunitat Valenciana participaran, durant la segona quinzena del mes d'abril, en una promoció en Vinehoo, grup líder de distribució de vins a la Xina, en una iniciativa organitzada per Ivace+i Internacional, dependent de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme que gestiona Nuria Montes. (09-04-2024)

240405 INN FOTO1 ARGUELLES MADRID AUTOCONSUMOEl director general d'Energia i Mines, Manuel Argüelles, ha participat en la IV Cimera d'Autoconsum, organitzada a Madrid per la Unió Espanyola Fotovoltaica (UNEF), on ha posat de manifest la importància de l'emmagatzematgeper a augmentar l'autoconsum a nivells pròxims al 90%, la qual cosa permetrà "augmentar les instal·lacions existents, alimentar punts de recàrrega de vehicles i abocar a la xarxa elèctrica, donant un servei de generació distribuïda”. (5-04-2024). 

240329 INN FOTO autoconsumoL’Institut Valencià de Competitivitat i Innovació (Ivace+i), dependent de laConselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha aprovat en comissió d’avaluació la concessió de 3,5 milions d’euros per a donar suport a un lot de 140 projectes d’autoconsum en empreses dels sectors productius de la Comunitat Valenciana. (03-04-2024)

240330 INN EcommerceIvace+i Internacional acaba de llançar un nou cicle de tallers sobre comerç electrònic i internacionalització que forma part del seu programa de suport a la internacionalització digital. (2-04-2024)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.