Informació relativa a la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal

Ens preocupem per la seua privacitat i hem implantat les mesures per a assegurar-la en els nostres sistemes.

En compliment de la legislació vigent, l'informem que en facilitar-nos les seues dades vosté haurà de consentir específica i inequívocament en què siguen incorporades als sistemes d'informació de l'IVACE (www.ivace.es) i tractades sota la seua responsabilitat segons el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, la Llei 39/2015 de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i la legislació sectorial que poguera correspondre; posteriorment es podran mantindre amb finalitats d'arxiu en interés públic.

Les seues dades personals seran les mínimes necessaries per a la tramitació corresponent, s'utilitzaran exclusivament amb la finalitat per a la qual ens les facilite i no se cediran a cap tercer, excepte per obligacions legals i a altres Administracions Públiques que siguen les destinatàries del tractament.

Per a exercir els seus drets atorgats pel Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, entre altres els d'accés, rectificació, supressió o limitació, dirigisca's per escrit a l'IVACE, C/ de la Democràcia, 77, Ciutat Administrativa 9 d'Octubre - Torre 2, 46018 - València, indicant el seu DNI o equivalent, o bé amb signatura electrònica en https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=19970
Per a qualsevol controvèrsia sobre la matèria pot contactar amb:

Delegat de Protecció de Dades de la Generalitat

Consellería de Presidència
DG de Transparència i Participació
Pº de l'Albereda, 16 - 46010 València
Adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

>> Registre activitats tractament

>> Política de privacitat

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.