ITV2La missió de la ITV és comprovar que el seu vehicle complix les condicions tècniques exigides per a garantir la seua seguretat i la de la resta d’usuaris de les vies de circulació. Així mateix, la ITV garantix que el seu vehicle complix amb nivells d’emissions de gasos respectuosos amb el medi ambient.

A més, la ITV s’encarrega d’informar les autoritats competents en matèria de trànsit i seguretat vial que el seu vehicle ha superat la inspecció. Tinga en compte que gran quantitat de les inspeccions serien favorables, si prèviament es comprovara tant l'estat dels pneumàtics com el bon funcionament dels sistemes d'enllumenat i senyalització.

El Decret llei 3/2022 del 22 d'abril del Consell, estableix el règim de gestió directa del servei d'ITV en la Comunitat Valenciana a través de l'empresa pública Societat Valènciana d'ITV, SITVAL.

Si té caducada la inspecció, no dubte a acudir el més prompte possible a la ITV més pròxima. El retard no comporta recàrrec sobre les tarifes aplicables. No oblide que no tenir la ITV al dia implica vulneració de la normativa de trànsit.

 

Consulte les estacions i sol·licite CITA PRÈVIA:

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.