REDEX MAPA19oct23 valEt recolzem en destinació des de la nostra xarxa de delegacions en l'exterior; una xarxa que estem reforçant amb nous mercats.

Des d'aquestes delegacions oferim serveis a mesura i adaptats a les teues necessitats en cadascun dels mercats. No dubtes a contactar amb nosaltres per a conèixer tot el que podem fer per tu.

Compten ja amb presència en 28 antenes i donem suport en 35 mercats considerats prioritaris i seleccionats per una comissió en la qual han participat Associacions d'Exportadors, el Consell de Càmeres de la Comunitat, ICEX Espanya Exportació i Inversions i IVACE.(nota legal)

baneramedida

Oferim serveis personalitzats i adaptats a les teues necessitats.

Cerques nous contactes comercials?

Vols conèixer les possibilitats del teu producte en un mercat concret?

...T'ajudem.

bannerplanacciones

El Pla de Promoció Exterior d'IVACE agrupa totes les accions previstes en els mercats exteriors a fi de promocionar les empreses i productes de la Comunitat Valenciana.

(Consulta per sector, àrea geogràfica o país)

bannerequipo

A València comptem amb un equip de professionals amb una especialització sectorial que t'ajudarà a dissenyar la teua estratègia.

bANNER-CONTACTAconRed.png

Mitjançant aquest nou servei pots plantejar per videoconferència els teus dubtes al personal expert de les nostres delegacions, des del teu propi despatx i durant 30 minuts.

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.