pidi_corto.jpg
IVACE té signat un Conveni de Col·laboració amb el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) pel qual l'IVACE passa a formar part de la Xarxa de Punts d'Informació sobre Activitats d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, denominada Xarxa PI+D+i.

La incorporació a aquesta Xarxa permet facilitar l'accés a les diferents fonts de finançament de la I+D+i; al Mapa d'Ajudes del CDTI i a la resolució de qüestions i dubtes vinculats a la I+D+i que es presenten, bé siguen possibles projectes, convocatòries obertes, etc.

Aquesta Xarxa és un servei públic, que presta informació i assessorament personalitzat, sobre els diferents instruments de finançament relacionats amb les activitats d'Investigació, Desenvolupament i Innovació. També informa sobre les línies de suport públic a la I+D+i atesos els diferents àmbits administratius: programes locals, regionals, nacionals i europeus així com els diferents àmbits de la innovació.

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
pidi_completo.jpg

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.